Chris Beams’s Blog

Active Directory and more….

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Test Post – From Blog

Posted by chrisbeams on June 24, 2010

Test content – confirming twitter feed

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »

Exchange 2010 and AdminSDHolder

Posted by chrisbeams on August 30, 2009

http://dloder.blogspot.com/2009/08/exchange-2010-rc1-and-adminsdholder.html

Intersting spot my someone!! A bit of a security issue with exchange 2010 and modifications of adminsd holder ūüôā

Posted in Uncategorized | Tagged: | Leave a Comment »

REPLMON on 64bit/ Windows 2008 … where is it?

Posted by chrisbeams on July 6, 2009

Have to admit I was suprised when I found out that there would be no 64bit Replmon and Windows 2008 Version.¬† This article from the DS Team explains how repadmin can be far more powerful then Replmon. I can understand that but sometimes a GUI is a real time saver….

Getting Over Replmon

Posted in Uncategorized | 1 Comment »

iPhone 3.0 .. downloading!!

Posted by chrisbeams on June 17, 2009

after watching blogs etc for the day about when 3.0 would be released, i have just managed to kick off the download from itunes.

 hopefully everything will work ok !!!

Posted in Uncategorized | Tagged: | Leave a Comment »

Microsoft Security Bulletin MS09-018 – Critical

Posted by chrisbeams on June 10, 2009

This looks like a major one

Vulnerabilities in Active Directory Could Allow Remote Code Execution (971055)

Link

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »

Windows Media Center Extender encountered a DRM failure. Error code: 1, hr: 0x8004b822

Posted by chrisbeams on June 5, 2009

Aghhh no Live TV on MCE !!!

For some reason¬† I started getting the above error today on my meda centre box… after some¬†investigation I killed a mcafee process in the taskmgr. The clue was spotting this error:

An unauthorized window was detected while running the Windows Media Center Experience, ‘McAfee Notification Window’, with file name ‘C:\Program Files\McAfee.com\Agent\mcagent.exe’.
I killed this exe that was running under the MCX2 profile (ensure you have ticked show processes for all users) and suddenly live tv started again,

 

UPDATE Рso the above only worked for a short period  , however today I manged to fix this properly

 I unplugged both (2) TV cards and added one back in , rescanned all the channels and its working again on the extender. I am guessing that one of the TV cards was having issues and this was the one I was connecting to .. hence why it worked briefly as I must have for a short period connected to the working TV Card

Posted in Uncategorized | Tagged: , | Leave a Comment »

Virtual Technet

Posted by chrisbeams on May 22, 2009

This looks good ,  with some good topics and of course the legend Mark Russinovich

http://technet.microsoft.com/en-gb/dd819085.aspx

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »

First post from iphone

Posted by chrisbeams on May 10, 2009

Blah blah

Posted in Uncategorized | Leave a Comment »